fbpx

Ismerje meg a FAIR PAY CONTROL megálmodóit és létrehozóit

A FAIR PAY CONTROL mögött sikeres üzletemberek állnak.

Jagodics Tamás tulajdonos-vezérigazgató

Tamás 30 éve vállalkozó, vállalatvezetési tanácsadó, több sikeres cég vezetője, 15 éve a Cégmenedzser Szoftver Kft. ügyvezető igazgatója.

A szoftvergyártó céget a Bisnode céginformációs adatbázisa a legmagasabb, AAA besorolású vállalkozások közé minősítette, melynek a magyarországi cégek mindössze 0,63%-a felel meg.

A cég két telephelyen, Budapesten és Győrben, 5 részlegen 20 munkatárssal dolgozik azon, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudják biztosítani Partnereiknek.

Tamás vezetésével a cég munkatársai 2018-ban megnyerték a Trend FM Gazdasági Reality versenyét.

Dr. Horváth Gábor
tulajdonos, a jogi részleg vezetője

Gábor ügyvéd, Európa jogi szakjogász, a FAIR PAY CONTROL mögött álló Módszertan megalkotója, és a szolgáltatást támogató DHG Ügyvédi Társulás vezetője. 

A jogi pályán több mint 20 éve van jelen, kiemelt szakterülete a követeléskezelés valamint a hozzá kapcsolódó csőd- és felszámolási jog.

A jogi tevékenységen kívül behatóan tanulmányozta az emberi viselkedéstan témakörében elvégzett kutatásokat, a döntésmechanizmusok ösztönös működését és alakíthatóságát.

A FAIR PAY CONTROL mögött álló Módszertan segítségével 2008 év óta sikeresen oldja meg a kintlévőség-kezelés során felmerült vállalati kihívásokat.

Nemsitz Balázs
tulajdonos, a fejlesztési részleg vezetője

Balázs a Cégmenedzser Szoftver Kft. résztulajdonosa és egyben az IT fejlesztések vezetője. Felelős a győri részlegért és a fejlesztési csapat eredményeiért.

Vezetése alatt a Cégmenedzser Szoftver Kft. több fejlesztési díjat is elnyert. NonStop Riport szoftverük 2017-ben kiérdemelte a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Ikarosz Innovációs díját.

A vállalatirányítási rendszerük bevezetésére kifejlesztett online oktatási rendszer 2018-ban elnyerte a MAGYAR MINŐSÉG HÁZA-díjat, amely kiemelkedő minőségű termékeket, szolgáltatásokat jutalmaz.

Ismerje meg a FAIR PAY CONTROL jogi szolgáltatóját, a DHG Ügyvédi Irodát, amely 100%-os jogi garanciát nyújt ügyfeleinknek